NAJDI SI SVŮJ KOMIKS
Hledat
Hledat
Vyhledávání na KomiksBazaru, v ANTIKVARIÁTECH a v BAZARECH
Nejhledanější slova (za posledních 30 dní):
Sledujte náš Facebook nebo Twitter
...a nic vám neuteče
Web stránky: Nerdi.cz
Nerdi.cz
Hodnocení:

Spokojenost
Kategorie: E-shop
Link: http://www.nerdi.cz/
Popis: Prodej komiksů (cz i zahraničních), komiksových doplňků (figurky, trika, gadgety...), fan časopisů, DVD, CD a ostatních věciček.
Zobrazit stránku
  
Komentáře
KomiksBazar  |  2. 11. 2017 9:41:59
Za nás také 5 hvězdiček. Obchod jsme navštívili a není co vytknout. Jinak ale výsledné hodnocení na této stránce je průměrem hodnocení ostatních uživatelů. Bohužel ne každý, kdo hodnotí, sem pak i napíše komentář, co se mu konkrétně nelíbilo. V každém případě, pokud jste s tímto obchodem spokojení, tak jej podporujte a to nejen hvězdičkami tady na stránkách, ale především návštěvou, nákupem a vlídným slovem ;-)
ElSecretJelen  |  17. 10. 2017 17:37:34
Hodnocení tohoto obchodu na této stránce příliš nerozumím a rozhodně nesouhlasím s tím, že by šlo o "nejhorší obchod v ČR". Komiks krám jsem navštívil mnohokrát. Téměř vždy jsem zde našel komiksy, pro které jsem si přišel a pokud se někdy náhodou stalo, že nebyly, vždy mi vyšli vstříc a doobjednaly, popřípadě sehnali z jiných zdrojů. Vedoucí obchodu je fajn borec, se kterým jsem si vždycky pokecal a podobně jsou na tom i jeho pomocníci. Za mě tedy zasloužených 5 hvězdiček.
KomiksBazar  |  30. 9. 2016 23:01:46
A proč, je možné to nějak upřesnit?
Abstinent  |  30. 9. 2016 19:53:11
nejhorší obchod v ČR
Pro zadávání komentářů je nutné se nejdříve přihlásit.