NAJDI SI SVŮJ KOMIKS
Hledat
Hledat
Vyhledávání na KomiksBazaru, v ANTIKVARIÁTECH a v BAZARECH
Nejhledanější slova (za posledních 30 dní):
Sledujte náš Facebook nebo Twitter
...a nic vám neuteče
FB: Anime a Manga Burza
Anime a Manga Burza
Počet členů: 4012
Hodnocení:

Skvělý
Kategorie: Nákup a prodej
Typ skupiny: Veřejná
Link: https://www.facebook.com/groups/478036032208994
Email: 478036032208994@groups.facebook.com
Popis: Táto skupina slúži všetkým otaku, ktorý chcú niečoho kúpiť alebo predať (od odznakov, príveskov, peňaženky, cez mangu, plagáty, až po parochne a časti cosplayov)




UPOZORNENIE:

1) Tato skupina slouží pouze k prodeji a koupi věcí, k ničemu jinému. Pokud se chcete o něčem informovat využívejte k tomu jiných skupin.

2) Adminové nezodpovídají za prodejce ani kupující či kvalitu nabízených věcí. Když dojde k nespokojenosti napište na zeď – my zaevidujeme a špatný prodejce bude zapsán v popisu skupiny + dostane černý puntík.

3) Požadujeme komunikaci na úrovni, žádné vulgární příspěvky, narážky a urážky.

4) Při prodeji je fotka zboží nutností. V žádném případě stažená z internetu, musí být provedena osobu prodávající a to věci přímo prodávané.

5) Je povolen pouze prodej a poptávka věcí souvisejících s anime, mangou či cosplayem – paruky se smějí přidávat pouze v případě, že s cosplayem souvisejí a v jejich popisu musí být uvedeno na jakou postavu patří.

6) (Po vašem dožadování) Fotografie prodávané věci musí být přidána přímo na stránku - jedinou výjimkou je možnost přidání odkazu na "votocvohoz" či "aukro" a to pouze v případě věci patřící na tuto burzu! Vždy musí být přidán odkaz přímo na danou věc, žádné celé galerie.

7) Komunikace se vede jen a pouze pod příspěvkem. Jistě, adresu a číslo účtu si píšete ve zprávách, nicméně celý proces až do tohoto bodu bude zůstávat pod příspěvkem. Jakmile se někde objeví "napište mi zprávu" = automatický puntík.


8) Je zakázáno používat slova a odkazy souvidející s "paruky levne", "ebay", "amazon", "mangashop" etc. Každý to zná a protože tam nenašel to co hledá, ptá se tady!

9) Nepridávajte sem žiadne videá, toto nieje YT, všetko bude automaticky zmazané!

10) Blokování jakéhokoliv z adminů = vyhození!

11) Každý kto do skupiny vloží obrázky na likeovanie letí!

12)Zákaz pridávať veci typu kalendáre atď na pomoc ľuďom, zvieratám, organizáciám. Je mi ľúto, ale toto je burza a to je biznis a do biznisu city nepatria, keď sa vám to nepáči odíďte zo skupiny.

Nedodržení se trestá smazáním a černým puntíkem.

Keď chcete predať niečo čo nesúvisí s anime a mangou ponúknite to tu: http://www.facebook.com/groups/201998259905713/

Ďakujem za pochopenie

ID: 478036032208994
Zobrazit stránku na
  
Komentáře
Zatím nebyly vloženy žádné komentáře
Pro zadávání komentářů je nutné se nejdříve přihlásit.