NAJDI SI SVŮJ KOMIKS
Hledat
Hledat
Vyhledávání na KomiksBazaru, v ANTIKVARIÁTECH a v BAZARECH
Nejhledanější slova (za posledních 30 dní):
Sledujte náš Facebook nebo Twitter
...a nic vám neuteče
BACK
Prodám DCKK: Batman - Ticho (1+2)

ento nový strhující komplet komiksů v pevné vazbě obsahuje ta nejúžasnější superhrdinská dobrodružství moderního věku, s kresbou a scénářem od mnoha nejlepších tvůrců DC Comics. To vše v DC Komiksovém kompletu!
Objeví se v něm nejznámější hrdinové světa DC Comics, včetně Supermana, Batmana a Wonder Woman – těch nejslavnějších superhrdinů na světě.

Každé číslo v pevné vazbě obsahuje kromě samotného hlavního komiksu také doprovodné texty o postavách a další informace o světě DC komiksů. A jako bonus můžou svazky obsahovat i kratší komiksy týkající se obvykle zrození/prvního objevení určitého hrdiny, u prvního svazku se jedná přímo o sešit Detective Comics číslo 27.

Jednou za čas se sejde scenárista a kreslíř, aby vytvořili příběh… a místo toho stvoří něco mnohem víc. Jeph Loeb a Jim Lee jsou právě takovým týmem a jejich novátorský přístup k batmanovské řadě jim přinesl mimořádné uznání nejen kritiky, ale i příznivců komiksové literatury.
Ve dvanácti kapitolách vyprávějí příběh o přátelství a zradě. Příběh, který ovlivní život jak Batmana, tak Bruce Wayna.
Temný rytíř se v tomto komiksu utkává se spoustou známých padouchů. Včetně obrovského Killer Croca, děsivého Scarecrowa, nesmrtelného Ra’s al Ghula, rozpolceného Two-Face, hádankami posedlého Riddlera… a dokonce i samotného Jokera. Ale něco mu nesedí. Aby dokázal celý rébus rozlousknout, musí se spojit s nebezpečnou Catwoman a postavit se svému starému příteli – Supermanovi. Postupně se Batman dostává blíž a blíž k tajemnému muži v obvazech, který, zdá se, se všemi manipuluje. Jenže dostat se k němu blízko a porazit ho, to jsou dvě zcela odlišné věci.

Obsahuje sešity sérií Batman #608-613 a Detective Comics #27
Obsahuje sešity sérií Batman #614-619 a Detective Comics #33

Nabídka
~ 14 EUR
350 CZK
Zobrazit další měny
350 CZK 14 EUR
5 474 HUF 13 CHF
60 PLN 69 RON
1 530 RUB 15 USD
Aktualizace: 2024-03-18 07:21
  
Pro přímou odpověď zadavateli inzerátu můžete využít tento odpovědní formulář.
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opsáním kódu z obrázku potvrď, že jsi superhrdina:
Odeslat zprávu
Komentáře
Zatím nebyly vloženy žádné komentáře
Pro zadávání komentářů je nutné se nejdříve přihlásit.